Out of office…

Liebe Freunde und Kollegen,
der Blog des Departments Digitales Entwerfen und Konstruieren, wird seit Oktober 2014 nicht mehr gepflegt. Ich freue mich, ab April 2015 meine Forschung und Lehre zu den neuartigen Produktionsbedingungen für Architektur in einer digital geprägten Gesellschaft an der Technischen Universität Berlin, Abteilung Digitale Architekturproduktion, fortzusetzen.

Ich bedanke mich bei allen Kollegen und Studierenden der msa und der Kooperationspartner im In- und Ausland für gute Zusammenarbeit in den gemeinsam erarbeiteten Projekten.

Sven Pfeiffer

Dear friends and colleagues, since Oct 2014 we have stopped maintaining this blog. I am happy to announce that I will continue my research and teaching on the conditions of production for architecture in a society under the increasing influence of digital technologies at the Technical University of Berlin, Department for Digital Architectural Production.

I would like to thank all colleagues and students of the msa and our partners in Germany and abroad for their intense collaboration in our projects.

Sven Pfeiffer

Comments are closed.